Werkzaamheden

Wat voor plannen u ook heeft met uw tuin, bij Homme Fennema kunt u terecht voor alle voorkomende werkzaamheden omtrent uw tuin- en straatwerk.

Van sierbestrating tot het plaatsen van een damwand. Ook kunt u bij ons minikranen en -shovels huren. Snel, vakkundig en met zorg realiseren wij uw tuinwensen.
Dankzij onze prijsafspraken met leveranciers leveren wij ook het benodigd materiaal tegen scherpe tarieven.

Meer over onze diensten en werkzaamheden:
Verhuur materieel
Bij Homme Fennema heeft u de mogelijkheid om een minikraan of een shovel te huren. Dit kan zowel per dag of gedurende een project. Het materieel wordt verhuurd met een ervaren machinist. Dit om een efficiënte en snelle manier van werken te realiseren.
De volgende machines kunt u bij ons huren:

  • - Minikraan 800 kg met diverse hulpstukken o.a. sloophamer, kan door een gewone deur en is daarom geschikt voor werkzaamheden door een smalle ingang.
  • - Minikraan 1500 kg 1 m breed, is geschikt wanneer u meer ruimte tot beschikking heeft.
  • - Midi kraan 3700 kg, 1.40 m breed, diverse bakken, grondboor tot 3,5 m diep voor fundering palen te boren en te plaatsen. Ook geschikt voor het plaatsen van lichtmasten.
  • - Midi kraan 8000 kg met diverse bakken o.a. voor slootreiniging, en natuurlijk voor grondwerkzaamheden.
  • - Midi shovel met diverse hulpstukken voor o.a. puinbak, palletvork, mestklem en dergelijke.
  • - Diverse trilplaten, voor het aantrillen voor zandplaten en diverse bestratingen.
  • - Container auto voor aan- en afvoer grond, zand en tuinafval en dergelijke
  • - Minitractor met grondfrees en kipper. Voor het frezen en egaliseren   van tuinen en bedrijventerreinen. Ca 1.20 m breed. 

Walbeschoeiing of damwanden
Beide hebben als doel het uitbreiden van de tuin. In zijn functie is het een grondkering. Maar u kunt er ook een zitkuil of plantenbakken of trapjes van maken. Afhankelijk van de functie adviseren wij u over het gebruik van soort  materiaal en bevestigingsmateriaal.
Het is van belang dat een walbeschoeiing of damwand degelijk is en een lange levensduur heeft. En natuurlijk wilt u dat het geheel er mooi uitziet en past bij u tuin.

Tuinaanleg
Een compleet nieuwe tuin aanleggen of een bestaande tuin een nieuw aanzien geven, u zegt het maar. Of het nu gaat om het aanleggen van een gazon, het bestraten van een terras, aanleggen van een waterpartij, het plaatsen van een tuinhuisje of schutting, wij zijn van alle markten thuis.

(Sier)bestrating
Er zijn vele mogelijkheden. Niet alleen de uitstraling is van belang, maar ook de functie. Een oprit wordt zwaarder belast dan een terras! Op basis van uw wensen adviseren wij u.

Uw bedrijfspand uw visitekaartje
Het moet er verzorgd uitzien èn uitstraling hebben. Een eerste indruk is belangrijk voor uw relaties. Het groen en de bestrating rondom een bedrijf draagt hier in grote mate aan bij. Uw bedrijfsgroen is bij ons in goede handen! Ook voor uw zakelijke straat- en tuinwerkzaamheden biedt  Homme Fennema een passende oplossing. Neemt u eens contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Levering materiaal

Tegen scherpe tarieven leveren wij:
- Grond
- Zand
- Grind
- Bestratingsmateriaal
- Rioleringsmateriaal pvc
- Drainagebuizen
- Compost
- Tuinhout en schuttingen
- Tuinhuisjes en blokhutten

U kunt genoemde zaken afhalen of wij bezorgen ze bij u aan huis.